COSMETICĂ

Cosmetica apare și se răspândește în secolul XVIII, ea este numită „cosmétique“ în Franța, termenul ajunge să fie folosit în Germania abia din anul 1850, până în secolul XVIII se foloseau termenii pentru înfrumusețare, „cosmetica medicamenta” și „ ars cosmetica”.

Cu aproape două milenii în urmă, împăratul și filozoful oct 26, 2014 – buying orasone prednisone online diners club fast delivery rhode island prednisone goiter drug fer euthyrox no prescription apo – prednisone român Marc Aureliu spunea că aspectul exterior al omului este “cea mai bună scrisoare de recomandare a lui“. Or, în compunerea acestui aspect exterior cosmetica ocupă un loc cât se poate de important.

In Egiptul Antic au fost buy prednisone 20 mg pills from usa no prescription prednisone 20 mg pills. pain relief|muscle relaxant. mastercard, visa, mastercard, amex, e-check, free descoperite numeroase rețete de preparate cosmetice, ale căror texte sunt adesea sculptate în pereții templelor

MARY COHR este un BRAND COSMETIC PROFESIONAL DE LUX din Paris

1

Singura gama profesionala de Aromoterapie, ce foloseste formule exclusive si patentate, mar 10, 2014 – the best site for buying fluoxetine online! buy fluoxetine http://toppharm. quicksearchs.com/?q=fluoxetine click here! top offers  foarte concentrate in Uleiuri Esentiale, fara conservanti, fara paraben, fara filtre chimice. Un concept nou, ce aduce Tehnologie, Stare de Bine, 100% Natural. Cuprinde linii complete de tratament ce pot fi personalizate pentru fiecare client si produse de ingrijire la domiciliu curezultate spectaculoase.

Mary Cohr reste singurul brand de pe piata care introduce esenta vitala in tratamentul facial, care activeaza toate functiile celulelor in profunzime.

Mary Cohr combina armonios tratamentele faciale manual cu esentele vitale si aparatul de ultima generatie CatioVital Lift cu rezultate vizibile chiar dupa primul tratament.

TRATAMENTE MARY COHR

AROMATERAPIA PROFESIONALĂ

Beaute Aromatique – tratament facial personalizat pentru tintirea a două inestetisme într-o singură ședință.

Uleiurile esențiale activează “funcțiile vitale” ale fiecărui tip de piele și încarcă din nou pielea cu “energie naturală”.

Parfumurile învaluitoare ale uleiurilor esențiale vă invită la o where can i buy zyban in the uk purchase zyban minunată călatorie în lumea frumuseții, ce are ca scop principal relaxarea totală a minții și a corpului.

STIMULAREA MUSCULARĂ

Tratamentul Catio-Vital este o metodă nouă de curățare în profunzime prin efect termic atarax susp: ssri wellbutrin. reliable and cheap online drugstore – generic medicines discounts. acquire atarax cu dublă ionizare. Este un tratament cu efect de lifting ce stimulează musculatura facială.

Lucrează mușchii feței pentru a reda fermitate și tonicitate tenului.

Reprezintă singura metodă pentru a realiza o gimnastică a feței.

 METODA ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE2

O metoda profesionala estetica, unica la dispozitia dumneavoastra.
O abordare a tratamentelor in functie de nevoile specifice ale tuturor tipurilor de piele ce promite rezultate incontestabile!
Veti avea satisfactia fi delizarii cilentilor si nu numai!
DIAGNOSTIC
Un diagnostic complet de frumusete, avangardist. Fixeaza obiectivul de frumuesete al clientei dumneavoastra.
PRESCRIPTIE
Formule concentrate cu ingredienti activi de inalta calitate. Evolutie vs. obiectivul de frumusete al clientului dumneavoastra.
TRATAMENTE PROFESIONALE
3 abordari ale tratamentelor profesionale; o evolutie tehnologica. Accelereaza obtinerea obiectivului de frumusete.
REZULTATE
Atingerea obiectivului de frumusete.
Metoda avansata de recomandare bazata pe CONCEPTUL ACADEMIE VISAGE
HYPO-SENSIBLE
Activi hipoalergenici care reduc si previn semnele de intoleranta sidisconfort ale pielii sensibile.
100% HYDRADERM
Complexul 100% Hydraderm cu activi pentru hidratare imediata, care dureaza; previne o eventuala deshidratare a pielii.
SCIENTIFIC SYSTEM
Complex specific pentru tenul matur, predispus la riduri; pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea.
“ Cunoasteti si aplicati metoda noastra profesionala si veti satisface nevoile de infrumusetare ale femeilor”
Georges Gay – farmacist si fondator
VALORILE ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE
INOVATIE:
O companie moderna si pionera atunci cand vine vorba de imbunatatirea constanta pentru intampinarea nevoilor clientilor.
EXCELENTA:
Schimbul de cunostinte si expertiza noastra se datoreaza cursurilor de specialitate exceptionale; acest lucru garanteaza succesul dumneavoastra.
DISPONIBILITATE:
O echipa mereu la dispozitia dumneavoastra. Un sfat ce va ajuta in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
LINIA PROFESIONALA
Tehnologie cosmetica si rezultate! Tratamente profesionale in kituri monodoza, igienice si practice.
TRATAMENTE PROFESIONALE
Tratamentele profesionale incep cu un diagnostic personalizat. Ajuta la descoperirea necesitatilor pielii.
Tratamentele profesionale Academie corelate cu experienta esteticienei Academie, reprezinta primul pas catre rezultate extraordinare.
Aceste tratamente profesionale combinate cu produsele de ingrijire la domiciliu, reprezinta un program special care garanteaza rezultatele conceptului Academie Scientifi que de Beaute.
FATA
Tratamente experte care raspund tuturor problemelor pielii prin protocoale precise.
Tratamente ultra – senzoriale, veritabile „spa- uri pentru ten”, ce deriva din aromaterapie, sunt secretul frumusetii naturale si universale.
O gama extrem de complexa, din care clientele dumneavoastra pot alege; aveti astfel posibilitatea de a le propune pachete si cure. Tratamente profesionale exclusiv manuale , usor de realizat utilizandu-se in
special kiturile monodoza. Un excelent raport eficacitate/placere/pret ce garanteazarentabilitatea centrului dumneavoastra de frumusete.

TRATAMENTE ACADEMIE

Tratamentele profesionale încep cu un diagnostic personalizat. Acest fapt ajută la descoperirea necesităților pielii.

Tratamentele profesionale Academie corelate cu experiența esteticienei Academie reprezintă primul pas către rezultate extraordinare.

Fie că este vorba despre un tratament Termic, de unul de Lifting si Fermitate cu Vitamina C, Anti-Ageing, sau poate de tratamentul cu Colagen, oricare dintre acestea vă va conferi o senzație de bună stare și sănatate a tenului, care, odată tratat în acest sens, nu va mai fi niciodată la fel.

Aceste tratamente profesionale, combinate cu produse de îngrijire la domiciliu, reprezintă un program special care garantează rezultatele conceptului Academie Scientifique de Beaute.