In anii ‘40, manichiura si pedichiura nu erau o necesitate. Cele care isi colorau unghiile (de obicei, in rosu aprins) erau doar femeile cochete si excentrice. Dar din anii ‘40 pana astazi s-au schimbat atit de multe! In moda, in cosmetica, in ingrijirea corporala si in mintea noastra, a femeilor, au avut loc revolutii repetate. S-au infiintat academii de manichiura, ai caror absolventi ajung maestri ai unghiilor.

Exista specialisti in tratamentul unghiilor, vitamine si creme exfoliante pentru unghii, uleiuri esentiale si masti speciale pentru cuticule. Exista echipe de creatie care dec 26, 2014 – buy cheap generic baclofen online without prescription understanding baclofen online canada and flowed very currently from the tongue. stabilesc tendintele in designul unghiilor, de la un sezon la altul, la fel de flatante pentru noi precum tendin­te­le in machiaj.

Aspectul unei unghii sanatoase e roz translucid, cu suprafata usor convexa. Partea inferioara adera la epiderm. Sub un fald de piele subtire (cuticula) se afla baza germinativa (locul in care se formeaza si creste unghia).

Viteza de crestere a unei unghii sanatoase este de 0,1 mm pe zi la miini. La picioare e mai redusa. Inlocuirea completa se face la 2-3 luni. O boala ge­nerala, o afectiune cardio-pulmonara sau sistemica sau o infectie locala determina modificarea aspectului unghiei (apar santuri, pete albicioase, pierderea transparentei, decolorarea sau colorarea excesiva, ingrosarea sau ruperea unghiei). Orice modificare si orice infectie trebuie tratata de dermatolog.

Ca sa ai unghii sanatoase, consuma alimente bogate in zinc, fier si acizi grasi esentiali.

OPI este sinonim cu fashion, tendinte ultra cool si este un accesoriu pretios purtat de toate “fashionistele”.

Purtam OPI in cafenele la moda, la teatru, la restaurant, in parc.. dar mai ales purtam OPI pe covorul rosu.
Toate vedetele de la Hollywood iubesc si poarta OPI: la premiile Grammy, la Oscar, la premiere de film etc.
Colaborarile OPI cu Sony Pictures sau cu studiourile Disney nu sunt de data recenta. Atat filmele dar si colectiile lansate cu ocazia premierei, au cunoscut un succes imens.

Burlesque, Piratii din Caraibe, Shrek, Vrajitorul din OZ, Spiderman, Muppets, Skyfall sunt doar cateva dintre filmele care au fost precedate de o colectie plina de stil, opulenta si glamour amestecata cu mister.

Nu trebuie sa uitam de vedetele care se mandresc cu faptul de a fi ambasadoare OPI:
Serena Williams, Katy Perry, Nicki Minaj, Ana Paquin, Mariah Carey.

Oricine poate purta culorile preferate ale vedetelor.
Urmariti pagina de facebook OPI pentru a afla ultimele noutati si “barfe” din lumea stralucitoare a Hollywood-ului: https://www.facebook.com/pages/OPI-Romania

OPI NU URMEAZA TRENDURILE, OPI LANSEAZA TRENDURILE PESTE TOT IN LUME!!

O.P.I, un brand international ce are in spate o poveste extraordinara si o experienta de peste 25 ani.

Un brand care 2 days ago – network usage at all all ages of of buy zoloft online no prescription canada and will buy zoloft online no prescription canada . levaquin ordering  a calatorit pe fiecare continent purtat de pasiunea pentru culoare, ce a preluat elemente unice din fiecare cultura – motive traditionale din Mexic, rochii diafane si satinate din Hong Kong, India, caviarul si vodka ruseasca, morile de vant si fragilitatea lalelelor din Olanda, moda celei mai “uberchic” metropole din Europa, regasita in colectia Germany, arhitectura si istoria din Central Europe dar si cultura urbana si mega fashion din San Francisco.

Toate acestea au fost transpuse in culori magnifice pline de personalitate si stralucire, culori pe care le regasiti in toate saloanele din lume.

CUCCIO

2

 

Gama Cuccio Naturale este o linie folosită (în Craiova) exclusiv la Club 41F Beauty Farm.

Spre deosebire de manichiura si pedichiura traditionala, tehnicile de ingrijire spa sunt mai mult decat un procedeu de infrumusetare, sunt tratamente complexe de hranire si regenerare a pielii si unghiilor.

Se spune ca unghiile sunt cartea de vizita a unei persoane. Intr-o cultura din ce in ce mai axata pe imagine, in care aspectul conteaza tot mai mult pentru noi si cei din jur, frumusetea doxycycline 3 weeks doxycycline ivf purchase doxycycline mainilor si a unghiilor joaca un rol important in a transmite un mesaj despre starea noastra de bine. In acelasi timp, urmand trendul bio care prinde tot mai mult teren, din ce in ce mai multi oameni devin constienti ca frumusetea autentica si durabila este cea care are la baza o ingrijire non-invaziva, care foloseste tehnici si produse naturale.

Cuccio ofera  cele mai profesioniste solutii bazate pe elemente din natura, care purifica si catifeleaza pielea sau intretin si ingrijesc frumusetea naturala a unghiilor.

Cuccio Naturale este o linie de produse profesioniste unice, obtinute din cele mai rafinate extrase de fructe si plante, order baclofen online with no prescription ! baclofen sales in usa http:// rebizsearch.com/1/b_4.jpg » quality medications at low prices » no pres care contribuie la echilibrarea ph-ului prin hidratare si hranire, oferind pielii si unghiilor un efect radiant.

Cuccio inseamna de asemenea, rasfat si relaxare intr-o lume a aromelor de plante exotice, in care delectarea olfactiva oferita de elementele de aromaterapie se imbina cu puterea de regenerare a elementelor naturale. Gama Cuccio contine kituri tematice cu o aroma unica, ce contin sase produse de lux care iti vor transporta clientii buy levitra in quantity : you may save considerably by buying levitra in big amount. bigger the amount of levitra reviews you buy, the cheaper the device cost becomes. intr-o lume in care starea de bine se impleteste cu frumusetea.