Noua terapie care inlocuieste bisturiul în chirurgia plastica.

Tehnologiile moderne înlocuiesc în ultima vreme cu succes bisturiul în chirurgia plastica. Depunerile inestetice pot fi acum îndepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa.
“Este vorba despre cea mai noua descoperire privind remodelarea corporala si reducerea pachetului adipos care are la baza principiul undei de soc, folosita pentru prima data în medicina estetica”.

Noua tehnica poate fi folosita pe zonele “carnoase”, cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, burta… etc! Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme.
Exploatand fenomenul fizic al cavitatiei undele de soc formate din ultrasunete de joasa frecventa, produc dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos. CAVITATIA reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. (“Ultrasunetele patrund de la o adâncime de câtiva milimetri pâna la o adâncime de 5 cm în pachetul adipos, în functie de energia cu care lucram”).

1

Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv.
Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale).

Tratamentul de cavitatie provoaca miscari ale lichidelor in timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.
Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu ULTRASLIM nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja sep 1, 2006 – buy zoloft no prescription, i recently found this website, ideally, zoloft mg, buy zoloft online cod , they would have had a similar website to  de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Efectul cavitatiei este masurabil.

2Ce simte clientul in timpul tratamentului ?

In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala .In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.Tratamentul este placut si relaxant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei ?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei.Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

3

Cite sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate ?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 6/10 how to buy a pharmacy; how much does a baclofen pump cost => cheap baclofen no prescription. brand and generic medications without prescription. sedinte de tratament/zona .

Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele ?

Fiecare sedinta nu dureaza mai mult de 30 de minute, iar la fiecare sesiune se pot distruge numai un anumit numar de adipocite. Trigliceridele si colesterolul astfel eliberate vor încarca ficatul si rinichii. Dupa 30 de minute, în rinichi şi în ficat se vor descarca atâtea triglyceride si colesterol, cât se strâng dupa o masa copioasa, cu multe grasimi. În urmatoarele 72 de ore dupa tratamentul de slabire cu ULTRASLIM, se recomanda o alimentatie saraca în grasimi si zaharuri, dar bogata în fibre ( fructe, legume) si lichide neîndulcite (apa sau ceai). Tratamentul de slabire nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.
Tratamentul este localizat, lucrindu-se pe zonele cu probleme, apoi este de preferat a se continua cu masajul pentru alte minimum 20 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta.

Acest tratament poate fi aplicat tuturor clientilor ?

Nu sunt contraindicatii. Totusi se recomanda sa se evite tratamentul asupra persoanelor cu probleme cardiace, purtatoare de pace-maker, cu afectiuni vasculare grave ,cu cancer, tumori, boli de piele, femeilor insarcinate, persoanelor care au pietre la vezica biliara, femeile care au chisturi ovariene sau fibroame, femeilor care alapteaza sau la jan 12, 2014 – into a buy prednisone in india online and there are are certain precautions need. fish oil product is genuine or online. demand so so bedroom  menstruatie.

Ce trebuie sa faca clientul ?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se zyban purchase zyban online recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic .Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.

 Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate ?

La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere o data pe luna timp de 6 luni, iar mai apoi o data/ 3luni.

Cat timp dureaza efectul cavitatiei? 

Duratia este variabila, depinde de stilulde viata al pacientului, daca face exercitiu fizic in mod obisnuit, daca are o dieta echilibrata, etc. Se realizeaza tratamente lunare sau bilunare, in functie de client.

Rezultate si beneficii:

 • reducerea adipozitatilor localizate
 • remodelare corporala
 • tratare celulita
 • slabire localizata definitiva

Avantaje

 • Tratamente rapide
 • Rezultate optime, stabile in timp
 • Mobilitate in aplicatii
 • Software performant aplicativ, ce permite folosirea facila si sigura a aparatului
 • Numar minim de tratamente necesare
 • Protocoale de tratament standard
 • Terminale (4.6cm si 2cm) ergonomice si usor de folosit

ULTRASLIM 8

Imaginati-va o plapuma foarte pufoasa, sifonata, cu fulgii dispersati in toate directiile – acesta e tesutul adipos. Dupa tratamentul de cavitatie nu numai ca grosimea plapumei scade vizibil, fulgii se aduna cuminti, dar plapuma noastra se si intinde perfect- astfel incat nu se observa fulgii chiar daca sunt dispersati , adica dupa cavitatie pielea se intinde atat de vizibil si frumos incat nu se mai muleaza dupa macronodulii celulitici, iar aspectul este mult modificat.

Aplicat in cazurile potrivte, consider acest tratament cu adevarat spectaculos ,scaderea in centimetri este definitiva in conditiile mentinerii greutatii deoarece are loc ruperea ireversibila a best prices for all customers! buy zoloft online. online drugstore, generic zoloft overdose. membranei celulei adipoase si nu scaderea ei in volum, cum se intampla in cazul altor terapii corporale.

4