Tunelul cu infrarosu este practic o infrasauna cu efecte termice pentru slabit 24 mar 2013 … buy female viagra online. cheapest price, approved canadian pharmacy. 24/7 rapid si in kilograme si in centimetri, ideal pentru tratamente anticelulita si pentru impachetari corporale.

Este recomandata folosirea lui dupa sedintele de: masaj, cavitatie, vacuum pentru a ajuta la eliminarea rapida si definitiva a celulelor grase.

Raze infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in sep 16, 2008 – the site is quite broad in terms of the number of capabilities it has, order estrace from united states pharmacy. buy estrace without prescription centimetri.

Indicatii tunel cu infrarosu:

•        Tratarea obezitatii si reducerea considerabila a greutatii corporale
•        Tratamente anticelulita cu rezultate vizibile rapid.
•        Imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar
•        Accelerarea metabolismului si tranzitului intestinal
•        Balansarea aciditatii si alcalinitatii in organism

Arde cel putin 750 de calorii in 40 de minute! Transpiratia generata in acest tunel elimina aproximativ 25-30% din toxine, metale grele, sau 50% in cazul in care este facut dupa procedurile de masaj sau cavitatie si 70-75% din apa aflata in exces in organism.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel se produce o transpiratie intensiva si mult mai benefica. Efectul termic oferit de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat, desi senzatia de disconfort termic buy estrace online , stopped taking estrace cramping pregnant, cheap online kaufen estradiol 2mg tab teva estradiol valerate no prescription estradiol level  este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de doua ori mai bune.

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare cheap zyban australia zyban without prescription si de profunzime a razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori.

Daca la sauna obisnuita tranpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare  infrarosu, transpiratia consta in apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele fluoxetine . get 100% customer support. fluoxetine retail price , buy fluoxetine hcl . si substante nocive.

Rezultate:

•        eliminarea grasimilor. In timpul sedintelor, grasimea este topita ultrarapid si se produce o scadere radicala a volumului celulelor grase.
•        eliminare celulita. Grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma si tonifiata.
•        accelerarea metabolismului genereaza arderi mai rapide metabolice.
•        imbunatatirea circulatiei limfo-venoase
•        eliminarea substantelor nocive, toxine, deseuri metabolice. Rezultatul: slabit in kilograme accelerat.
•        atenuarea durerilor de articulatii, musculare
•        purificarea si oxigenarea sangelui.