Multi oameni sufera de dureri in zona lombara si cervicala. Acest lucru se datoreaza in primul rand pozitiei gresite in care stam. La mingea de fitball pot apela si persoanele mai in varsta care sufera de dureri de spate.

Mai mult, cu ajutorul ei poti antrena toate grupele doxycycline dosage guidelines doxycycline monohydrate for uti generic doxycycline musculare si-ti poti imbunatati echilibrul.

Beneficiile mingii de fitness

  • Este excelent pentru zona dorsala;
  • Iti da putere si iti mentine tonusul muscular;
  • Te simti relaxat cand te intinzi pe ea;
  • Imbunatateste echilibrul si coordonarea;
  • Aceste exercitii se pot face in orice loc.

Cum se fac exercitiile pe minge?

Cu ajutorul mingii de fitball poti face o multime de exerciti.

Acestea se pot face static sau dinamic (acompaniate de muzica).

Fitball Dance

Se lucreaza pe mingi mari, de fitness, buy sertraline online uk. zoloft sale online. how much zoloft without prescription. sertraline online purchase buy zoloft online canada . specials & packages care preiau o parte din greutatea corpului, asadar este un curs recomandat pentru orice varsta.

1. Este o metoda excelenta de ardere a grasimilor!

Ne ofera un ritm cardiac ideal pentru arderea grasimilor, de 120 batai/minut! Deoarece stam pe minge, forta gravitationala nu actioneaza in aceeasi masura ca atunci cand nu avem suport, ceea ce inseamna ca putem pastra mai usor zona aeroba de 60-70% (din frecventa cardiaca maxima), proprie fiecarui individ, astfel posted by jason on 22/12/2013. online buy fluoxetine without prescription order fluoxetine overnight. want fluoxetine with discount? our pharmacies is the  vom folosi optim fiecare minut de antrenament.

2. Combate celulita!

Arcuirile pe minge actioneaza ca un masaj anticelulitic. Efectuat de doua ori/saptamana, antrenamentul duce la rezultate estetice deosebite, in doar cateva saptamani.

3. Mareste longevitatea vertebrelor!

In urma arcuirilor apare un efect de masaj intre vertebre, ceea ce duce la cresterea circulatiei sanguine din cartilajul discurilor intervertebrale, reducand riscul herniei de disc.

4. Previne osteoporoza!

Aceasta tamponare usoara top quality medications. average cost of generic zoloft . online drugstore, generic zoloft hives. a vertebrelor din timpul arcuirilor conduce la tinerea “in viata” a discurilor intervertebrale, chiar si la menopauza, atunci cand densitatea osului scade.

5. Este o metoda rapida de remodelare a siluetei!

Exercitiile cu mingea solicita simtul order online at usa pharmacy! priligy generic dapoxetine 60mg. approved pharmacy, buy dapoxetine online australia. echilibrului, in care sunt implicati muschii secundari. Fata de celelalte forme de miscare, in Fitball avem o intensitate mai mare a efortului, realizata intr-un timp mai scurt (eficienta motrica).

6. Cea mai eficienta metoda de corectare a posturii corporale!

Mingea fiind un suport activ, va solicita continuu muschii abdomenului si ai spatelui, ceea ce va va obisnui sa mentineti permanent o pozitie corecta.

7. Menajeaza articulatiile gleznei si ale genunchiului

Aerul din minge preia 1/3 din greutatea corpului (amortizeaza), ceea ce inseamna scaderea greutatii exercitate asupra articulatiilor gleznei si genunchiului.