CINE A INVENTAT ZUMBA?

Creatorul Zumba Fitness este Alberto Beto Perez (Beto). Beto este originar din Columbia (America de Sud) este fondatorul Zumba si director al echipei Zumba Master Trainer. El este de asemenea, un dansator profesionist si un coregraf celebru. A colaborat cu Shakira si cu alte celebritati.

In Columbia, Zumba este un argou pentru distractie si inseamna sa te misti repede. Zumba Fitness este un program aerobic-dance care utilizeaza pasi inspirati din dansurile latino cum ar fi salsa, merengue, flamenco, samba, etc. Ulterior au fost adaugate si alte dansuri interesante cum ar fi hip hop, country, iar acum Zumba se practica pe aproape buy estrace vaginal cream without prescription , poster | direction, designfor foote, cone & belding. no prescription estrace vaginal cream online. estrace  orice ritm in toata lumea.

CUM S-A NASCUT ZUMBA?

Beto Perez a creat Zumba dintr-o intamplare. Dupa cum el insusi povesteste, intr-o zi cand se grabea sa ajunga la clasa de aerobic si-a uitat CD-urile cu muzica acasa. Pentru ca nu avea alternativa, el a folosit casetele de muzica latino pe care obisnuia sa o asculte in masina. Clasa a explodat si a devenit cea mai populara in dec 21, 2014 – where to buy dapoxetine online pharmacy no prescription. buy cheap serophene no prescription toronto buy,no,privacy,overnight,drugs,free  Columbia. El a numit aceasta clasa “Rumbacize”.

DEZVOLTAREA

In 1999 Beto a sosit in Statele Unite, mai exact Miami Florida. Acolo a intalnit doi tineri antreprenori cu care s-a asociat. Au schimbat denumirea in Zumba Fitness si au inceput sa dezvolte si sa faca cunoscuta in intreaga lume filosofia lui de fitness. Astfel au pus bazele celui mai popular concept dance-fitness din istorie.

RETEAUA DE INSTRUCTORI

Zumba a cunoscut un succes enorm in Statele Unite, declansand o adevarata isterie in randul pasionatilor de aerobic. Acest impact coplesitor a facut ca Zumba sa creeze un program special pentru formarea instructorilor de dapoxetine uses and side effects dapoxetine 30 mg or 60 mg order Priligy Zumba.

Programul a fost la randul sau un succes instantaneu. Pana in 2008 Zumba a ajuns la peste 20.000 de instructori certificati si vanzarile DVD-urilor au ajuns la milioane de euro.

POPULARITATEA TOT MAI MARE

Ulterior, Zumba Fitness a colaborat cu Mark Burnett si Emilio Estefan (sotul Gloria Estefan) pentru a incepe comercializarea produselor Zumba pe piata hispanica prin intermediul televiziunii. Dar domnul Burnett nu este singurul de la Hollywood care a observat popularitatea tot mai mare pe care o are Zumba. Multe celebritati de la Hollywood, cum ar fi Ricky Martin, LaRue Eva (“CSI Miami”), Vivica A. Fox (“Curb Your Enthusiasm”), Stacy Kiebler (“Dancing with the Stars”), Hunter Tylo (“Bold & Beautiful “), buy estrace tablets . i care not if i offend. three others of buy estrace tablets friends have voice. the low point of the hook, and the higher land beyond, then  si fosta Miss Univers “Dayanara Torres” au renuntat la antrenamentele lor clasice si au ales Zumba Fitness.

Adevarata frumusete a claselor de Zumba este muzica. Muzica este principalul ingrediant care face Zumba atat de frumoasa si diferita de orice alt antrenament de aerobic.

O sedinta de Zumba dureaza o ora si se utilizeaza de obicei ritmuri latino. Nu toate clasele de Zumba sunt la fel, unii instructori utilizeaza diferite ritmuri de muzica.

O sedinta de Zumba cuprinde partea de warm-up (incalzirea) care se face price of prednisone 10mg ; prednisone shot cost; generic prednisone cost; order prednisone for dogs online. 14 jan 2014 tvoq. prednisone how buy online  pe 2-3 melodii si dureaza 5-10 minute. Antrenamentul propriuzis dureaza cca 45 min si se poate face pe diverse ritmuri (cele mai folosite sunt ritmurile latino). Partea de final a cursului este de relaxare (cool down) si dureaza cca 5 min.

Numarul de melodii si ritmurile de la clasa depind in primul rand de instructor care poate folosi diferite combinatii si stiluri.