photo
Anca Dumitrescu
Administrator

Creez cu pasiune o lume in care orice femeie sa infloreasca si sa isi redescopere frumusetea interioara si naturaletea exterioara.

photo
Adina Toana
Instructor aerobic

Vesela si volubila cu o energie de invidiat, Adina va va ajuta sa va reintrati in forma cat ati clipi si promite sa nu va plictisiti deloc la cursurile de step aerobic, kangoo jumps, rebound, tae-bo sau zumba.

photo
Alina Birsan
Terapeut

Cu o experienta de peste 15 ani si rezultate incontestabile pe un numar impresionant de paciente, Alina este cu siguranta alegerea potrivita daca va doriti un masaj fie el anticelulitic, terapeutic, sau de relaxare.

photo
Adelina Petrescu
Instructor pilates

Pilatesul este placerea dumneavoastra? Va doriti un corp de zeita? Atunci ati venit la persoana potrivita. Orele cu Adelina sunt pe cat de relaxante pe atat de eficiente.

 
photo
Dana Ionescu
Tehnician OPI

Tehnician OPI cu o experienta de peste 10 ani in nail art Dana va reda unghiilor dumneavoastra forma si structura naturala si/sau le va pune in valoare asa cum v-ati dorit intotdeauna.

photo
Mari Guna
Estetician

Estetician Expert Academie, Mary Cohr si Guinot, dar si absolventa a scolii Christine Valmy, Mari va fi intotdeauna alegerea corecta pentru orice tip de tratament aveti nevoie, dar si daca va doriti un machiaj spectaculos de zi sau de seara.

photo
Mara Contor
Hair stylist

Tanara si plina de viata Mara, expertul nostru Goldwell, va poate ajuta sa obtineti o culoare perfecta a parului, o coafura de ocazie, sau de zi ce va starni invidia tuturor si totodata va va ajuta sa obtineti lungimea parului dorita, fie ca vorbim de tuns sau aplicatii extensii cu cheratina, micro-ring, sau cusute.

photo
Alexandru Birsan
Hair dresser

Alexandru emana o energie pozitiva molipsitoare, iar starea de bine pe care o transmite este amplificata de imaginea perfecta a unui par sanatos rezultat in urma tratamentelor aplicate si a indemanarii de care da dovada.

 
photo
Dana Stoicheci
Terapeut

Dana este atat terapeut cat si asistent medical, atat de calda si primitoare, dar si o adevarata profesionista. Un tratament corporal complex in compania ei va va face sa o iubiti imediat.